You are here: Home Masini de ambalat Flow Pack (HFFS) OCEAN

OCEAN

Masina de ambalat orizontala (HFFS) ce realizeaza pachete in film termocontractibil pentru peste congelat. Nivel inalt de performanta.

OCEAN

Masina de ambalat in film termocontractibil este proiectata pentru ambalarea pestelui congelat la viteza mare.

Proiectata pentru sectorul de peste congelat din industria alimentara s-au luat in consideratie masuri de igiena, salubritate, protectie la umiditate, utilizarea inoxului, etc. Masina este construita in totalitate din inox sau materiale plastice si a fost proiectata pentru a se evita acumularea de murdarie si pentru o curatare usoara. In acest sens, subansamblul de sigilare transversala a fost proiectat in consola si asigura conditii de igiena si intretinere excelente.

Aceasta masina are o inovatie in sistemul de sigilare transversal. Sistemul descrie o miscare ovala, care permite o imbunatatire a vitezei de sigilare si simplifica trecerea produsului printre falci. Aceasta caracteristica creste productivitatea masinii si scade rebuturile.

Reducerea gabaritulului (mai putin de 5 m2 ), inalta productivitate si usurinta in utilizare face din OCEAN o masina ideala pentru sectorul de peste congelat.

Noul tunel pentru film termocontractibil TRLX-200 a fost proiectat in acord cu viteza masinii de ambalare. Astfel, tunelul are o mare capacitate la viteza mare si confera un aspect deosebit produsului ambalat.