You are here: Home Masini de ambalat Flow Pack (HFFS) FV 55

FV 55

Masina de ambalat orizontala FLOW-VAC® tip Flow Pack (HFFS) face un pachet pentru vidat din film cu bariera termocontractibil, pentru toate tipurile de produse alimentare. Nivel performanta mediu-inalt

FV 55

Sistemul FLOW-VAC® a fost dezvoltat de ULMA Packaging in comun cu SEALED AIR. ULMA Packaging a proiectat si executat echipamente de ambalare si impachetare si SEALED AIR reprezentata de CRYOVAC® film pentru aceste aplicatii.

ULMA FLOW-VAC® este o masina cu rola de film cu bariera situata sub banda de alimentare cu produse de ambalat. Aceasta este esential pentru ca produsele ambalate sa nu fie contaminate.

Pachetul pentru vidare este format in jurul produsului si sigilat etans longitudinal (sigilare longitudinala). Masina de ambalat FLOW-VAC® sesizeaza inceputul fiecarui produs si il coreleaza automat in pachet. Sigilarea transversala este de inalta calitate si perfect ermetica. Ambele sisteme de sigilare sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie pentru a furniza cea mai buna sigilare. Tot excesul de film de la sigilarea longitudinala (scrap) este preluat de un sistem de ghidare si bobinare al acestuia.

ULMA FLOW-VAC® se adapteaza permanent automat la cantitatea de produs, opereaza la viteza de sosire a produselor si reactioneaza la orice variatie de viteza a liniei de productie.

Platforma electronica a masinii FLOW-VAC® a fost creata pentru a facilita schimbarile de format, controlul este suportat de un PC industrial cu “touch screen” si software grafic bazat pe Microsoft Windows. PC-ul industrial face posibila conectarea la diverse retele pentru controlul productiei.

Filmul cu bariera de la CRYOVAC® se debobineaza odata cu miscarea produsului in sistemul de sigilare longitudinal. Aceasta previne ca produsul sa fie contaminat sau sa intre in contact cu aria de sigilare.

Proiectata pentru sectorul alimentar, si executata din otel inox masina FLOW-VAC® asigura conditii de igiena maxima si intretinere pentru toate sectoarele industriei alimentare.

OPTIUNI

  • Versiune stanga.
  • Diverse codificatoare.
  • Fotocelula pentru centrarea filmului imprimat.
  • Banda de iesire (diferite marimi).
  • Banda de alimentare (diferite marimi).