You are here: Home Masini de ambalat Flow Pack (HFFS) FV 35

FV 35

Masina de ambalat orizontala (HFFS) ce realizeaza pachete cu produs pentru ambalare in vid folosind film cu bariera si termocontractibil. Ambaleaza carne procesata si afumata precum si branza. Deasemenea, masina este potrivita pentru carne de porc si miel.

FV 35

Sistemul FLOW-VAC®  a fost dezvoltat de ULMA Packaging pentru crearea unui pachet vidat in jurul produsului de ambalat.

 

Noul sistem FV 35 ofera o solutie de inalt nivel si o investitie foarte competitiva pentru aplicatiile care cer automatizare in procesul de ambalare in vid.

 

Masina ULMA FV 35 are rola de film dedesubt, astfel ca filmul cu bariera CRYOVAC® se afla sub linia de alimentare cu produs. Filmul cu bariera CRYOVAC® se debobineaza, astfel ca produsul se misca odata cu sistemul de sigilare longitudinal si previne intrarea acestuia in contact cu aria de sigilare.

 

Pachetul vidat este format in jurul produsului si sigilat ermetic longitudinal. Excesul de material de la sigilarea longitudinala (scrap) este preluat de un sistem de ghidare si bobinare a acestuia. Acest sistem furnizeaza o sigilare longitudinala ingusta cu aspect estetic deosebit.

 

Sistemul FLOW-VAC®  recunoaste inceputul fiecarui produs si il incadreaza automat. Sigilarea transversala (sfarsitul produsului) este de inalta calitate si ermetica.

 

Proiectata pentru industria alimentara de produse proaspete, construita in intregime din inox, masina FV 35 este solutia perfecta pentru automatizarea procesului de ambalara in vid, in timp ce ofera un inalt nivel de flexibilitate.

 

PRINCIPALELE AVANTAJE

  • Inalta flexibilitate.
  • Proces automatizat.
  • Cresterea productivitatii.
  • Mai putin material folosit.
  • Forta de munca redusa.
  • Mai putina contaminare la sigilare.
  • Mai putin vid scurs.