You are here: Home Companie Stiri ULMA Packaging proiecteaza un nou sistem de ambalare pui proaspat

ULMA Packaging proiecteaza un nou sistem de ambalare pui proaspat

2014-07-10 10:15

ULMA Packaging proiecteaza un nou sistem de ambalare pui proaspat

pui

ULMA Packaging a dezvoltat un nou format de ambalare pentru piata de pui oferind o mai bună prezentare, de protectie si de nivel de igiena ridicat pentru a evita contaminarea. Tehnica presupune utilizarea Artic Quad invelis flow pack  pentru a crea o versiune imbunatatita a pachetului de pui intreg.

Sistemul de ambalare include un proces de atmosfera modificata pentru a creste durata de viata a produsului.Odata ce pachetul de este produs (cu sau fara tava), echipamentul etaseaza filmul la cele patru colturi pentru a crea un efect de-cutie. Acest lucru permite ambalator pentru a imprima pe ambele parti pentru a imbunatati afisarea produsului la raft.

Pentru alimente Asda din Marea Britanie, au mers un pas mai departe și folosind un film termorezistent, acestea au lansat un pachet de pui intreg gata pentru prajire . Astfel, consumatorul nu are nevoie sa pregateasca produsul pentru friptura : direct de la supermarket la masa.

pic1

Produsul este comercializat si pregatit cu diferite sosuri si condimente pentru a permite consumatorului sa aleaga aroma care ii place cel mai mult.

pic2