You are here: Home Companie Stiri ULMA la INTERPACK: Sisteme complet automatizate pentru ambalare

ULMA la INTERPACK: Sisteme complet automatizate pentru ambalare

2014-04-23 16:10

May 8-14, Düsseldorf, Germania

ULMA la INTERPACK: Sisteme complet automatizate pentru ambalare

Interpack

La ULMA avem grija de cele mai importante cerinte ale clientilor nostri. Va vom prezenta ultimele noastre dezvoltari tehnologice in domeniile masinilor de ambalat si automatizarilor, in cadrul INTERPACK 2014,  pe o suprafata de 660 mp.

 

Suntem o referinta mondiala ca producator  si furnizor de solutii de ambalare si automatizare , putem spune cu mandrie ca avem cea mai larga gama de tehnologii pentru ambalare: flow pack (HFFS), termoformare, tray-sealing, vertical (VFFS), ambalare in film stretch si termocontractibil (side seal si sleeve wrapping).

 

fully_automated_packaging_systems.jpg

 

Din gama de tehnologii pentru ambalare flow pack (HFFS), vom prezenta masini pentru ambalare specifice industriei de panificatie, biscuiti si ciocolata: linia complet automata FR 500, precum si ATLANTA care realizeaza pachete cu resigilare tip “Quad Pack” pentru ambalare biscuiti. Vom prezenta de asemenea o linie ARTIC cu sigilare laterala, o masina de ambalat tip flow pack care realizeaza un pachet resigilabil, foarte fresh, comod si convenabil, pentru produse feliate. 

 

In urma dezvoltarilor tehnologice realizate in zona de termoformare si tray sealing, instalatiile automate vor include diverse modele cu nivele de performanta diferite si cu forme de prezentare printre care si pachetul skin. Unul din echipamentele importante va fi noul tray sealer de inalta productivitate , modelul TSA 680.

 

Va vom prezenta linii complete care includ diferite tehnologii pana la aranjarea in lazi si realizarea de cutii de carton  in mod automat. Una din liniile importante va avea in componenta un tray sealer de mare capacitate, aranjarea automata a tavitelor in cutii de carton, precum si noul echipament integrat de testare in linie a sigilarii, modelul ULMA Seal Tester.

 

Va asteptam sa ne vizitati  in: Hala 8B Standul C74.Locatie stand