You are here: Home Companie Stiri ULMA la Fruit Logistica 2015

ULMA la Fruit Logistica 2015

2015-02-03 11:35

Berlin, 4 - 6 Februarie

 ULMA la Fruit Logistica 2015

Fruit Logistica 2015

Si in acest an, ULMA Packaging participa la Fruit Logistica, targul de referinta in industria de fructe si legume, prezentand toate solutiile de ambalare care confera un aspect final mai bun si o conservare mai buna a produselor.

ULMA Packaging, specialist in solutii de ambalare pentru industria de fructe si legume, ofera o gama larga de aplicatii personalizate, prin 6 tehnologii diferite: Flow Pack (HFFS), Vertical (VFFS), Traysealing, Termoformare, Stretch Film si ambalare Shrink.

 

TSA-875.JPG


Vom prezenta la targ:

  • Noul traysealer TSA 875 traysealer
    Pentru prima data pe piata, vom prezenta noul Traysealer TSA 875. O masina de ambalat de inalta eficienta, avand aceleasi avantaje ca predeceseroul sau, TSA 680, dar cu o zona de sigilare mai mare: 330x875 mm.
  • Masina de ambalat flow pack FLORIDA cu control UPC
    Masina de ambalat cu falci rotative pentru legume si fructe in caserola. Sistemul include un sistem de alimentare automata a caserolelor. Noul PC control asigura o interfata mult mai prietenoasa si ajuta la utilizare, intretinere si service.
  • Masina de ambalat flow pack SIENNA BS
    Masina cu intrebuintari multiple proiectata pentru ambalarea cu sau fara caserola. Ca si utilajul Florida, este echipata cu un control PC.
  • Masina de ambalat verticala VTI 500
    Aceasta masina de ambalat verticala realizeaza pachete cu o parte inferioara stabila, folosind un film laminat cu aspect de hartie. Este echipata cu un dispozitiv de perforare a filmului pentru a ajusta permeabilitatea filmului in functie de necesarul de respiratie al produsului.


Toate masinile noastre de ambalat permit integrarea unor sisteme de alimentare automata a produselor si procese de incarcare automata in lazi si paletizare.

 

Asteptam cu intereses sa vizitati standul nostru la Fruit Logistica in Hala 3.1 Standul D-15.