You are here: Home Companie Stiri ULMA la Anuga FoodTec 2012

ULMA la Anuga FoodTec 2012

2012-03-23 16:32

Köln, 27-30 Martie ULMA Packaging va prezenta la Anuga FoodTec o parte din gama larga de solutii de ambalare pentru industria alimentara. Solutii de ambalare ce permit oferirea unor produse cu o prezentare excelenta, oferind mai multa flexibilitate pentru crearea de valoare adaugata si o garantie marita de conservare.

ULMA la Anuga FoodTec 2012

Anuga FoodTec 2012

ULMA Packaging, specialista in solutii de ambalat pentru industria alimentara, ofera o gama larga de aplicatii personalizate cu 6 tehnologii distincte: Flow Pack (HFFS), Vertical (VFFS), Traysealing, Termoformare, Stretch si Shrink.

Toate masinile noastre de ambalat sunt integrate in linii complete cu sisteme de incarcare automata a produsului si sisteme de ambalare automata a cutiilor si paletizare.

Echipamente prezentate:

  • Masina de termoformare TFS 700 cu sistem de incarcare automata a produsului
    Masina de termoformare cu design usor igienizabil ce permite curatarea cu apa la presiune inalta. Robotul A D12 delta incarca automat produsele feliate in masina de ambalat.
  • Masina de termoformare TFS 400 pentru ambalare tip skin
    Masina de termoformare ce apartine unei game de masini cu design igienic. Creata special pentru ambalarea produselor tip skin precum carne, branzeturi si peste. Acest mod de ambalare imbunateste aspectul final al produsului. O masina de baza pentru ambalarea tip skin.
  • Linie completa cu masina de ambalare verticala VFFS VTC 700
    Linia are un elevator de produs, un multiweigher Marel si un echipament de viteza inalta, continuu, VTC 700.
  • Echipament de ambalare in flow pack, atmosfera modificata, FM 300
    Este prezentata o solutie pentru salam intreg ambalat in flow pack cu atmosfera modificata cu sigilare ermetica, cu un sistem cu design igienic, cu un nivel atractiv de investitie.

Va asteptam sa vizitati standul nostru de la Anuga FoodTec 2012, Hall 6.1 Stand A046 B049.