You are here: Home Companie Stiri Productivitate si igiena pentru produse proaspete la IFFA 2013

Productivitate si igiena pentru produse proaspete la IFFA 2013

2013-04-19 10:38

4 - 9 Mai Frankfurt, Germania

Productivitate si igiena pentru produse proaspete la IFFA 2013

IFFA 2013

In ULMA tinem cont de cerintele exigente ale clientilor nostri. La expozitia IFFA vom prezenta o parte din cele mai avansate tehnologii in ambalarea alimentelor proaspete, in special pentru industria carnii, dar cu o larga prezenta de aplicatii orientate pentru industria avicola si a lactatelor.

Suntem prezenti in noua hala 11, un pavilion modern si spatios unde, intr-un spatiu de 560 de metri patrati, vom prezenta ultimele noutati.

Suntem in continuare o referinta mondiala in solutii si automatizari de linii de ambalare si putem spune cu mandrie ca oferim cea mai larga gama de tehnologii de ambalare: flow pack (HFFS), termoformare, traysealing, vertical (VFFS), shrink (sigilare laterala si sleeve) si film extensibil.

 

messefrankfurt_hall11_iffa2013.jpg

 

Pentru tehnologia flow pack, vom prezenta un nou model de masina ambalat igienizabilla (wash down) pentru ambalarea bucatilor de carne sau a branzeturilor in vid, precum si diferite modele orientate pe ambalarea produselor feliate si a produselor din carne de pasare.

Printre noutatile in termoformare si traysealing, vom include instalatii automatizate prezentand modele avand diverse nivele de performanta cu diverse prezentari de ambalaje. De remarcat va fi un traysealer de performanta ridicata integrat intr-o linie de ambalare automata, ce poate lucra atat cu cutii de carton cat si cu navete din plastic.

Capacitatea tehnologica si productiva a tuturor modelelor ULMA s-a imbunatatit considerabil prin incorporarea UPC, propriul nostru PC dedicat. Un alt salt tehnologic il constituie noul software de preluare de date UDAQ (ULMA Data Acquisition), un set de unelte software orientate pe imbunatirea productivitatii liniilor de ambalare.

Va asteptam sa va prezentam toate acestea si multe altele la standul nostru 11.0 B70.