You are here: Home Companie Stiri Ambalare ecologica a carnii fara utilizarea caserolei

Ambalare ecologica a carnii fara utilizarea caserolei

2010-08-22 14:25

Directia in care se indreapta cerea de cumparare carne dupa introducerea noilor tehnologii de ambalare ecologica este reducerea deseurilor din plastic.

Ambalare ecologica a carnii fara utilizarea caserolei

Ambalarea ecologica a carnii in flow pack de la Waitrose

This new packaging format comes from the Waitrose (www.waitrose.com) supermarket chain that currently has 231 shops in England, Scotland and Wales.

Acest nou format de ambalare vine de la Waitrose (www.waitrose.com), o retea de 231 de supermarketuri in Anglia, Scotia si Tara Galilor.

Caserolele pentru carne atat de familiare in reteaua Waitrose vor deveni istorie incepand cu introducerea ambalarii „snip and slide”, care va scuti cu 90 de tone pe an cantitatea de deseuri din plastic la consumatorii finali.

Pachetul poate fi desfacut usor, iar continutul poate aluneca usor in tigaie salvand timp in bucatarie si loc in sacul pentru deseuri.

Masina de ambalat tip flow pack este modelul ARTIC unul din modelele cu succes produse de catre ULMA Packaging. Acest tip de masina este deja folosit pentru ambalare in industria alimentara pentru diverse aplicatii. Pachetul este robust, usor de manipulat in vitrimele frigorifice din supermarketuri. De asemenea poate fi transportat in caruciorul de cumparaturi fara conditii speciale. 

Carnea tocata si carnea cuburi vor fi primele produse care vor fi ambalate ecologic.

Pachetul final care este prezentat in imaginea alaturata este realizat de catre DOVECOTE PARK (www.dovecotepark.com ) furnizorul de carne de vita pentru reteaua de supermarketuri Waitrose.