You are here: Home Companie Cariere

Cariere

De ce Fabrica de Productie ULMA Packaging Romania?

Compania ULMA Packaging se caracterizeaza prin onestitate, harnicie, perseverenta, dorinta de dezvoltare si are o personalitate prietenoasa si calda. De-a lungul celor 10 de ani de activitate in Romania, ULMA Packaging a dezvoltat un management organizational occidental, dedicandu-se atat planurilor clientilor sai cat si planurilor de dezvoltare profesionala ale angajatilor sai. Astfel, avem angajati dedicati care ne insotesc in drumul nostru inca de la inceputul ULMA Packaging in Romania.

Suntem constienti ca angajatii nostrii reprezinta astfel bunul cel mai de pret din cadrul companiei, dorim sa-i motivam si sa le stimulam initiativele, performanta si loialitatea; astfel ei beneficiaza de sprijin si posibilitati de dezvoltare personala care-i ajuta sa performeze in cele mai bune conditii.

La angajarea in ULMA Packaging vei avea parte de:

  • proces de integrarea la cel mai bun nivel a tuturor angajatilor
  • crearea unui spirit propriu al companiei reprezentat de valorile noastre si de cultura noastra organizationala.

Anual, intreprindem o cercetare interna in ceea ce priveste gradul satisfactiei in munca a angajatilor ULMA Packaging pentru a identifica ce aduce satisfactii /insatisfactii angajatilor nostrii si pentru a demara o serie de actiuni care sa ne ajute sa asiguram satisfacerea nevoilor angajatilor. Pachetul salarial de care beneficiezi ca angajat ULMA Packaging va insemna salariu si o suma de beneficii, despre care vom vorbi mai concret fata in fata. Pentru noi, candidatul potrivit este cel identificat ca avand competentele necesare pentru acel job, cunostinte, abilitati si motivatie pentru a obtine rezultate pozitive, dar si capacitatea de a invata si adapta la medii si situatii noi Speram sa-ti spunem si tie cat mai curand “BINE AI VENIT !”

 

Formular de inregistrare