You are here: Home Masini de ambalat Flow Pack (HFFS) PACIFIC SSF

PACIFIC SSF

Masina de ambalat orizontala (HFFS) ce realizeaza un pachet ermetic cu trei sigilari tip perna pentru ambalare carne si pui in caserole. Este proiectata special pentru a lucra cu film extensibil si termocontractibil SSF.

PACIFIC SSF

Noul sistem PACIFIC SSF este o masina de ambalat in film extensibil si termocontractibil ce realizeaza un pachet sigilat fara scurgeri de lichid pentru carne si pui in caserole.

Acest sistem de ambalare produce pachete cu o estetica excelenta. Astfel, PACIFIC SSF este echipata cu un sistem de intindere a filmului in jurul caserolei si produsului. Urmatorul pas implica folosirea unui sistem de vidare , care scoate aerul din pachet inainte de sigilarea transversala evitand necesitatea unor gauri in pachet pentru scoarerea aerului in procesul de termocontractibilitate). Sigilarile facute cu sistemul longitudinal si cel transversal sunt inguste. Deoarece sigilarea  longitudinala este ingusta pe partea inferioara a pachetului, se poate imprima pe ambele parti (deasupra si dedesubt).Rezultatul final este o ambalare perfecta, fara scurgeri de lichid si o superba aparenta estetica.

 
Aceasta masina electronica este cea mai flexibila de pe piata , asa ca  poate ambala produse cu latime de maxim 280 mm (11”) si 180 mm (7”) inaltime si poate folosi film imprimat sau neimprimat.Deasemenea sistemul poate include optiunea “automatic indexer”, care simplifica procesul de ambalare.


Masina PACIFIC SSF are o platforma electronica care controleaza fiecare motor din masina si a fost proiectata pentru a simplifica schimbarea produsului de catre operator.Astfel, setarea parametrilor este controlata printr-un calculator industrial cu “touch screen” (pe ecran apar imaginile subansamblurilor). Acest calculator industrial (PC) reduce timpul de schimbare a parametrilor la minim, in comparatie cu schimbatoarele mecanice sau servomecanismele, si permite conectarea la o retea de calculatoare.
Proiectata pentru sectorul de alimente proaspete s-a luat in consideratie necesitatea usurintei la curatare , protectie la umiditate, folosirea materialelor inoxidabile, etc. Masina este construita pe un cadru puternic, unde toate mecanismele sunt asamblate izolat de procesul de ambalare. Acest concept comparat cu alte strucuri traditionale previne intrarea resturilor de produs in mecanismele masinii. Este redusa curatarea, imbunatatita durata de viata a componentelor si asigura conditii maxime de igiena si intretinere pentru toate sectoarele de alimente proaspete.

Sistemul PACIFIC SSF include un domeniu larg de tunele termocontractibile cu aer cald sau cu apa calda , acestea realizand pachete “case-ready” cu aspect estetic

OPTIUNI PRINCIPALE

  • Versiuni: dreapta sau stanga.
  • Indexarea automata a caserolei.
  • TSSF Tunel termocontractibil special pentru film imprimat.
  • T150 Tunel termocontractibil pentru produse inalte (pui intregi,…)
  • Fotocelula pentru film imprimat.
  • Schimbare automata a rolei de film.

PACHETE FARA SCURGERE DE LICHID – SCHIMBARE USOARA – INTRETINERE USOARA –FLEXIBILITATE – CURATARE USOARA – PACHETE CU ASPECT EXCELENT