You are here: Home Companie Stiri ULMA Packaging la CARNEXPO: Tehnologii si materiale prietenoase cu mediul

ULMA Packaging la CARNEXPO: Tehnologii si materiale prietenoase cu mediul

2019-10-18 11:24

Bucuresti, in perioada 30 Octombrie - 03 Noiembrie 2019

Zona #1

Va fi dedicata solutiilor de automatizare incluzand o linie completa de formare mici, asezare in caserole, ambalare in ATM cu masina tip traysealer TSA 680 S, cantarire - etichetare.

 

Zona #2

Va fi pentru solutiile sustenabile - linie automata de feliere cu greutate fixa si ambalare in skin produse procesate unde va fi prezent versatilul ALL IN ONE TFS 200 MSV.

Suntem hotarati să minimalizăm impactul asupra mediului reducand cantitatea de ambalaje cerută de soluțiile noastre, menținând în același timp beneficiile în ceea ce privește siguranța, conservarea pe termen lung a produselor, reducerea deșeurilor de produse și utilizarea mai multor materiale reciclabile și compostabile.

 

Zona #3

Este dedicata unei  solutii de ambalare in vid carne proaspata sau procesata. Linia este formata din masina de ambalare tip FlowVac 35 si camera de vacuum. Aceasta tehnologie optimizeaza cantitatea de material folosita in ambalare si minimizeaza costurile cu manopera.

 

Zona #4

Va fi dedicata Service-ului. Stim cat de important este ca echipamentul sa functioneza cu o eficienta maxima pentru a aduce valoare afacerii dumneavoastra. De accea aceasta zona va fi pentru suportul tehnic asigurat de ULMA Packaging.

 

HALA B2 STAND 18a

Va asteptam  sa ne vizitati standul la targul CARNEXPO in Hala B2 Stand 18a.

 CARNEXPO 2019 ULMA Packaging

Toate cele bune.