You are here: Home Companie Stiri ULMA Packaging la Anuga Foodtec – Automatizare și productivitate

ULMA Packaging la Anuga Foodtec – Automatizare și productivitate

2018-03-01 15:50

Köln, din 20 pana in 23 Martie – Hala 9.1 Stand A010-B019

Automatizarea și productivitatea sunt principalele domenii în care ULMA Packaging s-a concentrat pe ultimele sale dezvoltări, iar Anuga Foodtec din Köln, va fi punctul de întâlnire pentru descoperirea progreselor ULMA.

Industria alimentară a produselor proaspete este foarte solicitata, ceea ce necesită fiabilitate maximă și igiena. Compania ULMA este conștienta de faptul că succesul clienților săi depinde de calitatea produselor și, prin urmare, de ambalaj. Din acest motiv, datorită a mai mult de 50 de ani de experiență în dezvoltarea echipamentelor de ambalare destinate acestui sector, ULMA poate asigura o calitate superioară si soluții individuale pentru cerințele dvs. de ambalare a produselor.

ULMA va prezenta pentru prima oara cea mai

recenta masina de tip traysealer. Noul traysealer 

TSA 1200 are o suprafata de sigilare de 1200x500 mm, ceea ce permite sigilarea a mai multor caserole pe ciclu fata de alte masini de tip traysealer.

Aceasta masina este deasemenea conceputa cu linie dubla, care este o necesitate pentru acest tip de masini traysealer cu productie ridicata.

În domeniul masinilor de ambalat verticale, noul sistem Tight-Bag va fi prezentat împreună cu VTC 840, care este de asemenea o mașină verticala  cu un design igienic. Sistemul Tight-Bag a fost special creat pe masinile de ambalat verticale ale ULMA, pentru a păstra calitatea produsului prin optimizare volumului necesar al ambalajelor.

La nivelul de optimizare a volumului care poate fi ajustat de panoul de control, acesta are aceleași avantaje ca sistemele tradiționale care perforau pungile, dar în acest caz, deoarece nu există perforații, nu există riscul contaminării produsului.

O masina de  termoformare TFS 607, cu solutie de ambalare skin, va fi prezenta la stand. Aplicația este destinată în mod special produselor alimentare proaspete cu valoare ridicata, cu cel mai bun aspect și o durată de valabilitate extinsa.

Alt sistem interesant va fi aratat cu masina de ambalat FV 35 SD pentru sistemul FLOW-VAC®.

Utilizând tehnologia patentată, ULMA a dezvoltat o soluție simplă, dar genială, pentru a automatiza alimentarea benzii camerei de vacuum pe ambele falci de sigilare. Pachetele sunt sigilate doar la un capăt și pregătite pentru a fi transferate pe banda de transfer a camerei de vacuum, cu capătul deschis îndreptat spre ambele falci de etanșare din camera de vid.

Un sistem de transfer de 90 ° cupleaza pachetele catre banda de transfer a camerei de vacuum, astfel încât ambele falci de etanșare să poată fi utilizate. Dacă produsele nu sunt suficient de mici pentru a fi asociate, un sistem de detectare automată va încărca produsul ca un singur element.

Acest sistem automatizat crește productivitatea și reduce costurile forței de muncă. Sistemul de ambalare este ideal pentru industria cărnii.

În cele din urmă, un sistem automat de încărcare laterală a cutiilor va fi de asemenea la standul ULMA. Această instalatie a fost proiectata ca si concept al unei celule compacte, în care produsele sunt încărcate ușor într-o cutie de carton.

ULMA Packaging asteapta cu nerabdare acest interesant punct de întâlnire pentru industria alimentară proaspătă, în special pentru soluțiile de ambalare a cărnii.